NES Health – WellNES – bodyscan

NES HEALTH maakt een complete scan van je lichaam, zonder dat dit belastend is voor je gezondheid. Het is een systeem dat uitgebreid vaststelt waar het lichaamsveld blokkeert en waar het informatie en energie verliest. Zo wordt een compleet inzicht verkregen van zowel de geestelijke als de lichamelijke gesteldheid van dat moment. Door deze gegevens te analyseren kan men een gerichte effectieve behandelmethode toepassen

Het NES Total WellNES systeem bestaat uit:

  • NES ProVision (een scan die in 15 seconden meet waar de zwakke schakels van je gezondheid zich op dat moment bevinden)
  • NES miHealth (eerste snelle correctie met Nes miHealth)
  • NES Infoceuticals (structurele correctie van verstoringen in het Human Body Field met vloeibare remedies-met een imprint van gepatenteerde bio-informatie)

NES ProVision is het eerste computer soft-& hardware systeem, dat een complete scan van je lichaam maakt, zonder dat dit belastend is voor je gezondheid. Het is een systeem dat uitgebreid vaststelt waar het lichaamsveld blokkeert en waar het informatie en energie verliest. Zo wordt een compleet inzicht verkregen van zowel de geestelijke als de lichamelijke gesteldheid van dat moment. Door deze gegevens te analyseren kan men een gerichte effectieve behandelmethode toepassen

De Ontwikkeling van NES HEALTH
Vanuit steeds meer wetenschappelijke invalshoeken wordt er vastgesteld, dat er een energie- en informatieveld binnen het fysieke lichaam bestaat. NES noemt dit “het menselijke lichaamsveld”, ofwel het Human Body Field (HBF): hét besturingssysteem van het lichaam.

Gedurende bijna dertig jaar heeft de Australiër Peter Fraser de structuur en functies van dit veld onderzocht. In zijn onderzoek ontrafelde hij een systeem van dynamisch gestructureerde energie- en informatievelden, die het fysieke lichaam informeren en de fysiologie reguleren. Fraser vond correlaties tussen duizenden lichaamsveld functies en het fysieke lichaam.
Daarmee bereikte hij voor het eerst een integratie tussen de eeuwenoude Chinese geneeskunde en de hedendaagse biologie, anatomie en fysiologie

Het HBF is door wetenschappers geïdentificeerd als een informatieveld in en om het menselijk lichaam. In dit veld ligt informatie opgeslagen over ons fysieke lichaam en onze mentale gesteldheid. Het gaat zelfs verder. Het HBF houdt ook toezicht op de coördinatie en de regulering van ons fysieke lichaam, de chemische reacties, onze emotionele balans, mentale functies, energetische systemen en het geheugen.

Het HBF kan daarom worden beschouwd als een wegenkaart; het stuurt informatie door het lichaam om alle activiteiten te besturen en te coördineren.

Fraser kwam tot de conclusie dat er drie cruciale factoren zijn bij activeren van het zelf-herstellend vermogen en het bereiken van een optimale gezondheid:

  • De energie, die door het lichaam stroomt
  • De informatie, die daarvoor nodig is
  • De fysiologie van het lichaam, die hier gebruik van maakt

Uit deze theoretische benadering is NES HEALTH voortgekomen.

Met dit totaal concept kunnen de verstoringen in de drie genoemde cruciale factoren opgeheven worden. Het lichaamsveld gaat gemakkelijker en op een meer natuurlijke manier terug naar een optimaal functioneren.

Een voorbeeld van deze frequentie geneeskunde is bijvoorbeeld die van de radiozender. Als de radio niet goed staat afgesteld op de juiste frequentie dan ontstaat er ruis en zal je de frequentie moeten aanpassen voor een heldere ontvangst en een zuiver geluid.

Zo geldt dit eigenlijk ook voor je lichaam.

Shocks of trauma’s door ervaringen uit het verleden of heden veroorzaken ruis;
je lichaam/geest staat niet goed afgesteld en de ruis noemen wij klachten of zelfs ziekte.

In eerste instantie proberen veel mensen zelf in balans te komen door gezonder te eten, meer te bewegen en meer te ontspannen.  Soms is er echter meer nodig.

Via een scan wordt er gemeten wat er niet in balans is en er kan direct en structureel balans worden gebracht via de NES Therapie via de Nes MiHealth en NES Infoceuticals.

Therapieën

Afhankelijk van de klachten en oorzaken kan de acupunctuurbehandeling worden aangevuld met: NES Health, BEMER® Therapie, Cupping of Moxa/Guasha.
Een NES Health consult kan ook apart van een acupunctuurbehandeling worden gedaan.

Acupunctuur

Anders dan de reguliere gezondheidszorg, die vooral is gericht op de ‘snelle’ behandeling van symptomen, zoekt de Traditionele Chinese Geneeskunde vooral naar de oorzaak. Door verschillende oorzaken zoals bij angst, stress, boosheid, verdriet, erfelijke factoren en infecties kan de vitaliteit, veerkracht en weerbaarheid afnemen. Vitaliteit, veerkracht en (mentale) weerbaarheid zijn belangrijke kenmerken van “gezondheid” en […]
Lees meer

Acupunctuur bij kinderen

Kinderen reageren over het algemeen snel op een acupunctuurbehandeling. Er zijn minder naaldjes nodig dan bij volwassenen. Ook kunnen kinderen vaak met minder behandelingen volstaan. Acupunctuur geeft bij kinderen zeer goede resultaten bij: • oorontsteking • verkoudheid en hoest • astma • huilen, hangerig en weinig energie • ADHD • slechte eetlust • darmkrampen • […]
Lees meer

Moxatherapie en Guasha

Moxeren is het branden van gedroogd Bijvoetskruid dat in de vorm van een staafje is gerold. Dit brandende staafje wordt vlak boven koude, slappe, futloze of gezwollen plekken op het lichaam gehouden. Het weefsel wordt op deze manier behandeld met warmte en de stimulerende werking van de kruiden. Het effect van Moxa op het lichaam […]
Lees meer

Cupping

Cupping is een veel gebruikte vacuümtechniek, die ontwikkeld werd om toxines (gifstoffen) en spierkrampen vanuit diepere lichaamsweefsels naar het huidoppervlak te trekken. Cupping heeft een enorme dieptewerking en is vooral effectief in de bestrijding van pijn. Cupping betekent het plaatsen van “cups” op het lichaam. Deze cups zijn glazen bokaaltjes die vacuüm worden gemaakt en […]
Lees meer

NES Health – WellNES – bodyscan

NES HEALTH maakt een complete scan van je lichaam, zonder dat dit belastend is voor je gezondheid. Het is een systeem dat uitgebreid vaststelt waar het lichaamsveld blokkeert en waar het informatie en energie verliest. Zo wordt een compleet inzicht verkregen van zowel de geestelijke als de lichamelijke gesteldheid van dat moment.
Lees meer

HOLIGOMED, kerngezond door innovatie

Ik gebruik de innovatieve analyses en therapieën van Holigomed. Daarmee kan ik je optimaal ondersteunen bij een natuurlijke gezondheidsbevordering, met een focus op gezondheidspreventie.
Lees meer

Neem contact op!

Ljuba Marina
T: 06-55745688
E: info@igla.nl

Utrecht

Anton Rooskenshof 22
3544 ME UTRECHT
(Rolstoel toegankelijk)

Baarn

De Geerenweg 13
3741 RP BAARN
2e etage Sportschool LifeCity,
(niet rolstoel toegankelijk)

Openingstijden

maandag t/m zaterdag
09.00 -16.00 uur
17.00 – 20.00 uur

Uitsluitend op afspraak