Nu ook bij igla: BioEnergetiX WellNES System

 Total WellNES Banner

 

 

NES THERAPIE

Het Total WellNES systeem bestaat uit:

  • NES ProVision (een scan die in 15 seconden meet waar de zwakke schakels van je gezondheid zich op dat moment bevinden)
  • NES miHealth (eerste snelle correctie met Nes miHealth)
  • NES Infoceuticals (structurele correctie van verstoringen in het Human Body Field met vloeibare remedies-met een imprint van gepatenteerde bio-informatie) 

NES ProVision is het eerste computer soft-& hardware systeem, dat een complete scan van je lichaam maakt, zonder dat dit belastend is voor je gezondheid. Het is een systeem dat uitgebreid vaststelt waar het lichaamsveld blokkeert en waar het informatie en energie verliest. Zo wordt een compleet inzicht verkregen van zowel de geestelijke als de lichamelijke gesteldheid van dat moment. Door deze gegevens te analyseren kan men een gerichte effectieve behandelmethode toepassen

De Ontwikkeling van NES HEALTH
Vanuit steeds meer wetenschappelijke invalshoeken wordt er vastgesteld, dat er een energie- en informatieveld binnen het fysieke lichaam bestaat. NES noemt dit “het menselijke lichaamsveld”, ofwel het Human Body Field (HBF): hét besturingssysteem van het lichaam.

Gedurende bijna dertig jaar heeft de Australiër Peter Fraser de structuur en functies van dit veld onderzocht. In zijn onderzoek ontrafelde hij een systeem van dynamisch gestructureerde energie- en informatievelden, die het fysieke lichaam informeren en de fysiologie reguleren. Fraser vond correlaties tussen duizenden lichaamsveld functies en het fysieke lichaam.
Daarmee bereikte hij voor het eerst een integratie tussen de eeuwenoude Chinese geneeskunde en de hedendaagse biologie, anatomie en fysiologie

Het HBF is door wetenschappers geïdentificeerd als een informatieveld in en om het menselijk lichaam. In dit veld ligt informatie opgeslagen over ons fysieke lichaam en onze mentale gesteldheid. Het gaat zelfs verder. Het HBF houdt ook toezicht op de coördinatie en de regulering van ons fysieke lichaam, de chemische reacties, onze emotionele balans, mentale functies, energetische systemen en het geheugen.

Het HBF kan daarom worden beschouwd als een wegenkaart; het stuurt informatie door het lichaam om alle activiteiten te besturen en te coördineren.

Fraser kwam tot de conclusie dat er drie cruciale factoren zijn bij activeren van het zelf-herstellend vermogen en het bereiken van een optimale gezondheid:

  • De energie, die door het lichaam stroomt
  • De informatie, die daarvoor nodig is
  • De fysiologie van het lichaam, die hier gebruik van maakt

Uit deze theoretische benadering is NES HEALTH voortgekomen.

Met dit totaal concept kunnen de verstoringen in de drie genoemde cruciale factoren opgeheven worden. Het lichaamsveld gaat gemakkelijker en op een meer natuurlijke manier terug naar een optimaal functioneren.

Een voorbeeld van deze frequentie geneeskunde is bijvoorbeeld die van de radiozender. Als de radio niet goed staat afgesteld op de juiste frequentie dan ontstaat er ruis en zal je de frequentie moeten aanpassen voor een heldere ontvangst en een zuiver geluid.

Zo geldt dit eigenlijk ook voor je lichaam.

Shocks of trauma’s door ervaringen uit het verleden of heden veroorzaken ruis;
je lichaam/geest staat niet goed afgesteld en de ruis noemen wij klachten of zelfs ziekte.

In eerste instantie proberen veel mensen zelf in balans te komen door gezonder te eten, meer te bewegen en meer te ontspannen.  Soms is er echter meer nodig.

Via een scan wordt er gemeten wat er uit balans is en kan direct en structureel balans worden gebracht via de NES Therapie via de
Nes MiHealth en NES Infoceuticals.

 

 

Acupunctuur

acupuncturistDe snelheid van onze maatschappij, de druk en stress van alledag is een belangrijke factor in de verstoring van onze natuurlijke energiebalans.
Wanneer het lichaam beter in balans wordt gebracht, kan het zelfhelend vermogen van het lichaam haar werk goed doen.

Lees meer...

Moxa-therapie

moxatherapieMoxa is van oudsher een onderdeel van de Traditioneel Chinese Geneeskunde. Moxeren is het branden van gedroogd Bijvoetskruid dat in de vorm van een staafje is gerold. Dit brandende staafje wordt vlak boven koude, slappe, futloze of gezwollen plekken op het lichaam gehouden.

Lees meer...

Cupping

cupping-therapie
Cupping is een eenvoudige therapeutische techniek, die een waardevolle aanvulling vormt voor de acupunctuur. Cupping is een veel gebruikte vacuümtechniek, die ontwikkeld werd om toxines (gifstoffen) en spierkrampen vanuit diepere lichaamsweefsels naar het huidoppervlak te trekken.

Lees meer...

Guasha-therapie

Guasha-therapie-Baarn
Via de eeuwenoude schraap methode, Guasha, kan op een heel eenvoudige en quasi pijnloze manier stagnatie worden opgelost en circulatie op gang worden gebracht. 
Dit is een prachtige aanvulling op cupping.

Lees meer...

Go to top