Tarieven

Volwassenen

Helaas ben ik vanwege hogere kosten o.a. inkoop, huur en energie, genoodzaakt om mijn prijzen aan te passen per 1 februari 2024;

Intakegesprek, opstellen behandelplan en eerste consult
(ca. 1 uur en 15 min): € 80,00


Acupunctuur, vervolg consult
(ca. 60 minuten) € 65,00


Acupunctuur, kort vervolg consult (uitsluitend op indicatie)
(ca.40 minuten) € 50,00


Cupping behandeling
(ca.45 minuten) € 50,00


Spoedgevallen (huisbezoek/consult) en op zondag:
€ 80,00


NES scan & consult
€ 60,00 (Let op; er is geen vergoeding door ziektekostenverzekering voor NES)

Kinderen

Intakegesprek, opstellen behandelplan en eerste consult kinderen en tieners t/m 18 jaar
(ca. 60 minuten) € 60,00


Acupunctuur, vervolg consult kinderen t/m 9 jaar
(ca. 40 minuten) € 45,00


Acupunctuur, vervolg consult tieners t/m 18 jaar
(ca. 50 minuten) € 55,00


Genoemde tarieven gelden vanaf 1 februari 2024 en zijn BTW vrijgesteld.

Contante betaling

De kosten van de behandeling wordt contant met u afgerekend. U kunt de rekening bij uw zorgverzekeraar declareren.

Annuleren

Afspraken kunnen tot uiterlijk 24 uur vóór behandeling kosteloos worden verzet of geannuleerd. Bij annulering binnen 24 uur vóór afspraak bent u het volledige bedrag verschuldigd.

Vergoeding Acupunctuurbehandeling door zorgverzerkering

Veel zorgverzekeraars vergoeden acupunctuurbehandelingen in een aanvullende verzekering als de acupuncturist is aangesloten bij een beroepsvereniging. Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging ‘Zhong’.

Voor een overzicht van zorgverzekeraars en vergoedingen: www.zorgverzekeringwijzer.nl

Neemt u voor de zekerheid vooraf contact op met uw zorgverzekeraar om te informeren of en zo ja welk bedrag per behandeling, wordt vergoed.

Mocht achteraf blijken dat de behandelingskosten niet door uw zorgverzekeraar worden vergoed, dan acht IGLA zich niet aansprakelijk en bent u gehouden de behandelingskosten volledig en binnen de gestelde termijn te voldoen.

Geen invloed op eigen risico

Mijn consulten hebben geen invloed op het verplichte eigen risico. Het verplicht eigen risico geldt namelijk alleen bij vergoedingen vanuit de basisverzekering. Acupunctuur wordt vergoed vanuit het aanvullend pakket en wordt dus tot aan uw maximale vergoeding zonder aftrek van eigen risico, vergoed.

Therapieën

Afhankelijk van de klachten en oorzaken kan de acupunctuurbehandeling worden aangevuld met: NES Health, BEMER® Therapie, Cupping of Moxa/Guasha.
Een NES Health consult kan ook apart van een acupunctuurbehandeling worden gedaan.

Acupunctuur

Anders dan de reguliere gezondheidszorg, die vooral is gericht op de ‘snelle’ behandeling van symptomen, zoekt de Traditionele Chinese Geneeskunde vooral naar de oorzaak. Door verschillende oorzaken zoals bij angst, stress, boosheid, verdriet, erfelijke factoren en infecties kan de vitaliteit, veerkracht en weerbaarheid afnemen. Vitaliteit, veerkracht en (mentale) weerbaarheid zijn belangrijke kenmerken van “gezondheid” en […]
Lees meer

Acupunctuur bij kinderen

Kinderen reageren over het algemeen snel op een acupunctuurbehandeling. Er zijn minder naaldjes nodig dan bij volwassenen. Ook kunnen kinderen vaak met minder behandelingen volstaan. Acupunctuur geeft bij kinderen zeer goede resultaten bij: • oorontsteking • verkoudheid en hoest • astma • huilen, hangerig en weinig energie • ADHD • slechte eetlust • darmkrampen • […]
Lees meer

Moxatherapie en Guasha

Moxeren is het branden van gedroogd Bijvoetskruid dat in de vorm van een staafje is gerold. Dit brandende staafje wordt vlak boven koude, slappe, futloze of gezwollen plekken op het lichaam gehouden. Het weefsel wordt op deze manier behandeld met warmte en de stimulerende werking van de kruiden. Het effect van Moxa op het lichaam […]
Lees meer

Cupping

Cupping is een veel gebruikte vacuümtechniek, die ontwikkeld werd om toxines (gifstoffen) en spierkrampen vanuit diepere lichaamsweefsels naar het huidoppervlak te trekken. Cupping heeft een enorme dieptewerking en is vooral effectief in de bestrijding van pijn. Cupping betekent het plaatsen van “cups” op het lichaam. Deze cups zijn glazen bokaaltjes die vacuüm worden gemaakt en […]
Lees meer

NES Health – WellNES – bodyscan

NES HEALTH maakt een complete scan van je lichaam, zonder dat dit belastend is voor je gezondheid. Het is een systeem dat uitgebreid vaststelt waar het lichaamsveld blokkeert en waar het informatie en energie verliest. Zo wordt een compleet inzicht verkregen van zowel de geestelijke als de lichamelijke gesteldheid van dat moment.
Lees meer

HOLIGOMED, kerngezond door innovatie

Ik gebruik de innovatieve analyses en therapieën van Holigomed. Daarmee kan ik je optimaal ondersteunen bij een natuurlijke gezondheidsbevordering, met een focus op gezondheidspreventie.
Lees meer

Neem contact op!

Ljuba Marina
T: 06-55745688
E: info@igla.nl

Utrecht

Anton Rooskenshof 22
3544 ME UTRECHT
(Rolstoel toegankelijk)

Baarn

De Geerenweg 13
3741 RP BAARN
2e etage Sportschool LifeCity,
(niet rolstoel toegankelijk)

Openingstijden

maandag t/m zaterdag
09.00 -16.00 uur
17.00 – 20.00 uur

Uitsluitend op afspraak