Mijn naam is Ljuba Marina. Ik ben afgestudeerd aan de Academie voor Traditionele Chinese Geneeskunde in Amsterdam, met als vooropleiding MBK, een intensieve opleiding op HBO niveau met als vakken; anatomie, fysiologie, pathologie, psychologie, psychopathologie, medische ethiek, farmacologie en medische terminologie.

Ik ben gespecialiseerd in Traditionele Chinese Geneeskunde, een van de oudste medische tradities ter wereld, gericht op het herstellen van de energiebalans in het lichaam. Mijn eigen ervaringen met Acupunctuur en de resultaten die ik zelf ondervond, wekte mijn interesse op zo'n manier dat ik andere mensen met klachten hetzelfde wil laten ervaren.

IGLA betekent 'Naald'. 

De Naald is een simpel instrument maar met de juiste intentie en beroepskennis, is het een 'wonder' wat er aan verbetering en verlichting van klachten kan worden bereikt en hoe de kwaliteit van leven beter wordt.

Moxa-therapie

moxatherapieMoxa is van oudsher een onderdeel van de Traditioneel Chinese Geneeskunde. Moxeren is het branden van gedroogd Bijvoetskruid dat in de vorm van een staafje is gerold. Dit brandende staafje wordt vlak boven koude, slappe, futloze of gezwollen plekken op het lichaam gehouden.

Lees meer...

Acupunctuur

acupuncturistDe snelheid van onze maatschappij, de druk en stress van alledag is een belangrijke factor in de verstoring van onze natuurlijke energiebalans.
Wanneer het lichaam beter in balans wordt gebracht, kan het zelfhelend vermogen van het lichaam haar werk goed doen.

Lees meer...

Cupping

cupping-therapie
Cupping is een eenvoudige therapeutische techniek, die een waardevolle aanvulling vormt voor de acupunctuur. Cupping is een veel gebruikte vacuümtechniek, die ontwikkeld werd om toxines (gifstoffen) en spierkrampen vanuit diepere lichaamsweefsels naar het huidoppervlak te trekken.

Lees meer...

Guasha-therapie

Guasha-therapie-Baarn
Via de eeuwenoude schraap methode, Guasha, kan op een heel eenvoudige en quasi pijnloze manier stagnatie worden opgelost en circulatie op gang worden gebracht. 
Dit is een prachtige aanvulling op cupping.

Lees meer...

Go to top