nieuws

Zo helpt acupunctuur in de overgang

'Opvliegers, moeheid, nachtzweten en slecht slapen, ik had al ruim twee jaar echt heel veel last van deze overgangsklachten', vertelt Christa. 'Maar al na één acupunctuurbehandeling waren de opvliegers praktisch weg, ik sliep 's nachts weer door en werd niet meer telkens badend van het zweet wakker. Het was zo'n opluchting, zo heerlijk, ik kon het bijna niet geloven!'

 

Read more: Nooit meer opvliegers!

Ljuba Marina woont nu met haar gezin in Leidsche Rijn, en opende daar haar tweede acupunctuurpraktijk naast de praktijk in Baarn.

LJUBAZe nodigde ons uit om een kijkje te nemen in haar praktijk.

Read more: Igla ook in Utrecht

Acupunctuur

acupuncturistDe snelheid van onze maatschappij, de druk en stress van alledag is een belangrijke factor in de verstoring van onze natuurlijke energiebalans.
Wanneer het lichaam beter in balans wordt gebracht, kan het zelfhelend vermogen van het lichaam haar werk goed doen.

Lees meer...

Moxa-therapie

moxatherapieMoxa is van oudsher een onderdeel van de Traditioneel Chinese Geneeskunde. Moxeren is het branden van gedroogd Bijvoetskruid dat in de vorm van een staafje is gerold. Dit brandende staafje wordt vlak boven koude, slappe, futloze of gezwollen plekken op het lichaam gehouden.

Lees meer...

Cupping

cupping-therapie
Cupping is een eenvoudige therapeutische techniek, die een waardevolle aanvulling vormt voor de acupunctuur. Cupping is een veel gebruikte vacuümtechniek, die ontwikkeld werd om toxines (gifstoffen) en spierkrampen vanuit diepere lichaamsweefsels naar het huidoppervlak te trekken.

Lees meer...

Guasha-therapie

Guasha-therapie-Baarn
Via de eeuwenoude schraap methode, Guasha, kan op een heel eenvoudige en quasi pijnloze manier stagnatie worden opgelost en circulatie op gang worden gebracht. 
Dit is een prachtige aanvulling op cupping.

Lees meer...

Go to top